Keurmerk ‘Erkend Signbedrijf’ voor SignSellers uit Lochem
Dennis Martens nam het bijbehorende schildje in ontvangst uit handen van Cameron Koopman, branche manager van Si’Bon Netwerk

Keurmerk ‘Erkend Signbedrijf’ voor SignSellers uit Lochem

Afgelopen week ontving SignSellers B.V. uit Lochem het keurmerk Erkend Signbedrijf van SI’BON, de brancheorganisatie voor binnen- en buitenreclame. Door deze erkenning maakt het bedrijf aan de Aalsvoort 66 nu deel uit van een geselecteerde groep signbedrijven die voldoen aan de hoge eisen van kwaliteit en professionaliteit die voor dit keurmerk nodig zijn.

Het keurmerk wordt uitsluitend toegekend aan signbedrijven die voldoen aan de hoge eisen voor apparatuur, materialen, productkennis, vakbekwaam personeel en het naleven van veiligheids- en milieunormen. SignSellers heeft daarin de toets van SI’BON  doorstaan en de erkenning verdiend. 

Extra vertrouwen

Met de aansluiting bij de SI’BON maakt SignSellers nu deel uit van een organisatie met bijna 400 bedrijven die elkaar informeren over de nieuwste ontwikkelingen en eventuele samenwerkingen kunnen aangaan om landelijk te kunnen opereren. Het keurmerk zorgt voor SignSellers voor herkenbaarheid binnen de signbranche en voor opdrachtgevers is het een garantie voor kwaliteit en professionaliteit. Het geeft klanten en bedrijven in de regio extra vertrouwen in het bedrijf.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.