Intocht Sinterklaas Gorssel: Het kinderfeest van het jaar komt eraan!

Intocht Sinterklaas Gorssel: Het kinderfeest van het jaar komt eraan!

Vanaf 18 november is Sinterklaas weer in het land en dat betekent dat het tijd is voor het grootste feest van het jaar, waar jong en oud reikhalzend naar uitkijken! Dit jaar heeft Sinterklaas beloofd om Gorssel te bezoeken op dinsdag 5 december. We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan dit evenement en deel uit te maken van deze vrolijke traditie. 

 | PR

Programma: 

Aankomst Sinterklaas en Pieten: Rond 9:00 uur zullen Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten aanmeren bij de IJssel (Veerpont). 

Optocht met de Vullerschool: De kinderen van de Vullerschool zijn reeds vroeg in de ochtend opgewonden en klaar om Sinterklaas te begroeten. Vanaf 8:30 uur zullen ze de Sint ophalen en in een kleurrijke stoet door de straten trekken. De route leidt hen door de Hoofdstraat, Esdoornlaan, Molenweg en de Veerweg. We willen graag dat ook jullie aansluiten bij de stoet, zodat we samen een vrolijke optocht creëren. Iedereen is welkom! We vragen alleen vriendelijk om achteraan te lopen, zodat de kinderen vooraan kunnen schitteren. 

Aankomst bij Den Oldenhof: Rond 9:30 uur zal Sinterklaas met zijn Pieten aankomen bij Den Oldenhof, waar hij kort de kinderen zal toespreken vanaf het balkon. Uiteraard is de burgemeester er ook bij. Dit belooft een feestelijk moment te worden! 

Feest op de Vullerschool: Na de aankomst bij Den Oldenhof zal het feest voor de kinderen van de Vullerschool op school verder gevierd worden. Er wachten tal van verrassingen en activiteiten die de kinderen in opperste vreugde zullen brengen.

We hopen dat jullie allemaal bij de intocht aanwezig zullen zijn. Zorg dat je op tijd bent, zodat je de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten bij de IJssel niet mist! Het wordt een ochtend vol plezier, lachen en genieten. 

We kijken uit naar jullie komst en om samen met Sinterklaas en zijn Pieten een geweldig feest te vieren in Gorssel!

Voor meer informatie of persverzoeken, neem contact op met: De Ouderraad van de Vullerschool, via e-mail: [email protected]

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.