Openluchttheater Gorssel sluit seizoen af met topavond

Openluchttheater Gorssel sluit seizoen af met topavond

Afgelopen zaterdagavond 16 september was de laatste voorstelling van dit seizoen in het Openluchttheater Gorssel. Het seizoen werd afgesloten met een fantastisch orkest, het Deventer Jazz orkest. Deze leukste bigband van Deventer speelt al vele jaren op diverse podia in Deventer en omstreken. Met het orkest van bijna 20 personen was het mooi verlichte podium prachtig gevuld en om ruim voor acht uur stonden de musici al te trappelen van ongeduld om te beginnen.

De zangeres, Laura van Nijendaal kondigde met veel enthousiasme de verschillende stukken aan en zong op een zeer boeiende en bij dit genre passende wijze. Bijzonder was ook het aanstekelijke enthousiasme van de dirigent, Edwin Neuteboom Spijker. Het theater ademde een prachtige sfeer met de veelkleurige podiumlampen en de feeërieke verlichting van de bomen en de struiken. Met de toegift “That’s Life” van Frank Sinatra werd het heerlijke concert afgesloten.

Al met al een bijzonder geslaagde avond waarbij het weer in de vorm van een zwoele zomeravond ook zeker heeft bijgedragen. Na het optreden bleven de gasten nog lang hangen onder het genot van een drankje en mooie gesprekken.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.