Witkampers bijten spits af met geslaagd Sterren League in Laren

Witkampers bijten spits af met geslaagd Sterren League in Laren

Een aantal keer per seizoen organiseren voetbalclubs uit de regio de Sterren League. Een toernooi voor kinderen tussen de vier en zes jaar oud. Dit seizoen was het aan de Witkampers in Laren om de spits af te bijten.

 | LGLD

Kennismaken met de sport

De reden voor de jeugdactiviteitencommissie om zo vroeg in het seizoen al te beginnen met een toernooi, was om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de sport. En met succes. Achttien jongens en meisjes gaven zich op om de Witkampers te vertegenwoordigen.

Grote opkomst

In totaal kwamen ruim tachtig kinderen op het toernooi af op het sportcomplex aan de Holterweg in Laren. Onder begeleiding van het UEFA anthem kwamen de spelers als echte professionals het veld op, omringd door een ere haag van ouders.

 | LGLD

Na het spelen van drie wedstrijdjes van 13 minuten mochten de kinderen penalty’s schieten tegen de keeper van Witkampers JO13-1 en Sportclub Lochem JO13-1. Tussendoor was er vollop ruimte voor wat drinken.

Zeer geslaagd

De organisatie kreeg alleen maar complimenten voor een zeer geslaagde middag. Zoals een speler zei: “We hebben honderd duizend miljoen vijftig plezier gehad.”

 | LGLD
 
 | LGLD

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.