Succesvolle eerste editie 3-uren race op Leussinkbad

Succesvolle eerste editie 3-uren race op Leussinkbad

Op zaterdag 26 augustus vond de eerste editie van de ‘3-uren race’ plaats op het Leussinkbad in Laren! Deze eerste editie bleek een groot succes. Er deden 7 enthousiaste teams mee, afkomstig uit Zutphen, Borculo, Lochem, Deventer en natuurlijk ook gewoon Laren.

Estafettevorm

De '3-uren race' is een sportieve uitdaging waarbij je met een team van 4 tot 8 personen in estafettevorm zoveel mogelijk banen zwemt in drie uur. Van professionele wedstrijdzwemmers tot aan recreatieve zwemmers die het gewoon leuk vinden om eens aan een zwemevenement mee te doen; iedereen is welkom bij de 3-uren race. Want plezier staat tijdens de race voorop! 

 | Leussinkbad Laren

Luchtbeddenrace en duo-race

Zo konden de deelnemers tijdens deze eerste editie van de 3-uren race naast het baantjes zwemmen ook meedoen aan twee ludieke spelletjes; de luchtbeddenrace en de duo-race. DJ Jeroen zorgde voor het sfeertje op de kant en Jolanda Brugman was aanwezig met haar eigen massagetafel om alle spieren soepel te houden tijdens de race. Voor de inwendige mens werd ook gezorgd; er waren broodjes hamburger van slagerij Van de Pol en het fruit werd deze avond gesponsord door Plus Beuzel. 

 | Leussinkbad Laren

2911

In totaal zijn er deze avond door alle deelnemers gezamenlijk 2911 banen gezwommen. De ´IJsselgulls Maverick´ hebben gewonnen met maar liefst 516 banen op hun naam. Maar niet alleen voor het zwemmen van de meeste baantjes een prijs verdiend worden, zo wist team Zwemband uit Lochem de luchtbeddenrace te winnen en de IJsselgulls Maverick bleken onverslaanbaar door ook de duo-race te winnen, gefeliciteerd! 

Iedereen ging met volle tevredenheid naar huis en wel met een mooie, welverdiende medaille.

Het was zo'n groot succes dat er volgend jaar zeker een tweede editie komt van de 3-uren race! Wanneer? Hou ook volgend seizoen de website, Facebook en Instagram van het Leussinkbad in de gaten!

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.