Succesvolle zwemclinic afgelopen zaterdag in zwembad De Beemd

Succesvolle zwemclinic afgelopen zaterdag in zwembad De Beemd

Afgelopen zaterdag 4 maart is in zwembad De Beemd een zwemclinic georganiseerd voor zwemmers die de borstcrawl al beheersen, maar de techniek wilden verbeteren. Het was een succesvol evenement waaraan maar liefst 38 zwemmers hebben deelgenomen.

 | De Berkelduikers

De groep bestond uit triatlonzwemmers van De Berkelduikers en zwemmers van de maandag- en woensdagavond groepjes van de buitenbaden De Boskoele in Gorssel en De Berkel in Almen. Ook trainers en vrijwilligers van die zwembaden en De Berkelduikers en medewerkers van De Beemd en geïnteresseerde banen zwemmers waren van de partij.  

Zwemanalyse

De clinic werd verzorgd door Zwemanalyse, zij zijn specialisten op het gebied van borstcrawl trainingen. De training bestond uit een theoriegedeelte in de vergaderruimte bij De Beemd en daarna een zwemtraining in het wedstrijdbad van De Beemd. In het theoriegedeelte werd de borstcrawltechniek stap voor stap uitgelegd. De trainers en medewerkers van de zwembaden zijn nu weer helemaal op de hoogte van de laatste techniektips. 

 | De Berkelduikers

Leren borstcrawl zwemmen

Wanneer u beter wilt leren borstcrawl zwemmen of u bent na het lezen nieuwsgierig geworden over de zwemsport? Wij verwelkomen u graag bij De Berkelduikers, zie hier meer informatie over de Berkelduikers.

Ook kunt u bij De Beemd en de buitenbaden de medewerkers vragen om tips om uw techniek te verbeteren tijdens de speciale banenzwemuurtjes, of in de buitenbaden tijdens de triatlon-trainingsuren.

www.zwembaddebeemd.nl; www.zwembaddeboskoele.nl; www.zwembaddeberkel.nl

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.