Leerkrachten Zutphense basisschool Theo Thijssen brengen ouders bloemen

Leerkrachten Zutphense basisschool Theo Thijssen brengen ouders bloemen

  •  'Goede start van het jaar'
  •  7 januari 2021
  •  

Het online onderwijs is inmiddels, na de kerstvakantie, weer begonnen. Om het nieuwe jaar goed te beginnen hebben docenten van E.C. Theo Thijssen, een basisschool in De Hoven, bloemen en kaartjes rondgebracht voor de ouders van de leerlingen. 

"Wij vinden het belangrijk dat zowel de kinderen als de ouders beginnen met een goeie start in het nieuwe jaar. Vandaar dat wij donderdagmiddag langs gaan met een kleinigheidje om gelukkig nieuwjaar te wensen en om ze op te kikkeren", vertelt Anje Bechtel directeur van de school Theo Thijssen.

Stukje waardering

Vanwege corona heeft de school sinds maart bijna geen een ouder of verzorger gezien. "We merken dat ouders dit erg missen". Om aan de ouders te laten weten dat ook aan hun wordt gedacht is de aanleiding geweest van het bezoek.  "Een stukje waardering, en om hen op te fleuren", aldus Bechtel.

"Ze zijn druk om hun kinderen thuis te helpen met school terwijl ze zelf ook vaak moeten thuiswerken en druk zijn", vertelt de directeur. Het is nog niet duidelijk of de scholen na 19 januari weer open mogen. Eerder deze week zijn de docenten langs geweest bij de kinderen om hen ook op te fleuren. De docenten brachten een nieuwjaarskaartje waar 'Veel succes!  opstaat en een etui met schrijfgerei.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.