Huisregels Facebookpagina LokaalGelderland

We vinden het belangrijk dat lezers de mogelijkheid krijgen om te reageren op onze nieuwsberichten. LokaalGelderland is namelijk actief in de regio met de meeste meningen! Maar... Er zijn wel een paar belangrijke punten. Wanneer je je hier niet aan houdt kan je reactie worden verwijderd. Bij herhaaldelijk vervelend bedrag kunnen we je blokkeren, waardoor je niet meer kan reageren op onze post.

 1. Plaats geen reacties die vallen binnen het algemene fatsoen. Blijf netjes en probeer gefundeerd de blijven. 
 2. Discrimineer niemand. Iedereen is hetzelfde, ook op social media. 
 3. Bedreig of beledig niemand. Bij belediging (maakt niet uit richting wie) wordt je de toegang ontzegd tot onze pagina. Wanneer één van onze journalisten wordt bedreigd doen we aangifte bij de politie. 
 4. Maak geen reclame voor iets in je reactie. Dit zal verwijderd worden.
 5. Hou je reacties kort en krachtig. Reacties met meer dan 500 karakters is voor niemand leuk. 
 6. Plaats niks in een reactie waarvan je het copyright niet bezit. 
 7. Reacties gaan over het nieuws, niet over hoe het nieuws gebracht wordt. Bij klachten over een redactionele keuze mag je ons een prive-bericht of een e-mail over sturen. Bij schrijf/taalfouten in het artikel kun je onderaan de artikelen de fouten doorgeven. Geef ook geen reacties die niet met het onderwerp te maken hebben.
 8. Doorlinken naar andere platformen, waar ongeveer dezelfde informatie te vinden is, is niet toegestaan. 
 9. Blijf bij de feiten en lees een artikel voordat je reageert. Reacties die verwarring zaaien zullen worden verwijderd. 
 10. De beheerders van deze pagina hebben het recht om een reactie te verwijderen. Wanneer deze, verwijderde reactie, steeds weer opnieuw geplaatst wordt wordt je geblokkeerd. 
 11. Wil je iets citeren uit de inhoud van het bericht? Je mag maximaal twee zinnen kopiëren. Een screenshot plaatsen als reactie is niet toegestaan, evenals het kopiëren van een groot deel van het artikel of het hele artikel. Deel dan de link. 
 12. Reageer met een account wat volmaakt is. Zorg dat je een profielfoto hebt en een duidelijke naam. Anders wordt je account mogelijk als troll-account herkend.

Vragen of opmerkingen? Of wil je om een andere reden contact met ons? Stuur een mail naar [email protected].


Terug naar Over LokaalGelderland
ADVERTENTIE

Op deze publicatie rust copyright.