SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Onderzoek: In Gelderland worden er veel dildo's gekocht, en heel weinig tepelklemmen

  •  Seksspeeltjes shoppen
  •   05 november 2019 - 06:35
  •  

GELDERLAND - Nederlanders zoeken online bijzonder vaak naar erotische producten. Dit blijkt uit een onderzoeksanalyse van beslist.nl, waarbij het online winkelcentrum tevens opmerkte dat er per provincie sterke voorkeuren bestaan voor specifieke erotische artikelen. Hoe zit dit in Gelderland?

Hoewel de persoonlijke voorkeuren natuurlijk uiteenlopen, zijn er verschillende zoektrends te vinden in het slaapkamerspeelgoed per provincie. Zo wordt er door Gelderlanders opvallend vaak gezocht naar verschillende soorten dildo’s. 

Advertentie

Weinig animo bestaat er voor tepelklemmen, die in vergelijking met andere provincies, dan ook minder vaak te vinden zullen zijn in de Gelderse slaapkamers. In de provincie Utrecht zijn tepelklemmen dan weer de favoriet.

Nederlands shopgedrag

Als Nederlanders online op zoek gaan naar erotische artikelen, doen zij dit vooral ‘s nachts, zo bleek al eerder uit een onderzoek van beslist.nl. Vooral maandagen en dinsdagen worden aangegrepen om online seksspeeltjes te shoppen. Opvallend hierbij is dat mannen (71%) vaker naar erotische artikelen zoeken dan vrouwen (29%). Ook op regionaal niveau bestaan grote verschillen. 

Opmerkelijk: de hoeveelheid zoekopdrachten voor het vinden van een nieuw seksspeeltje is vergelijkbaar met het aantal zoekopdrachten naar nieuwe prullenbakken of vazen; producten die iedereen in huis heeft staan.


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.