SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Kasteel Engelenburg krijgt nieuwe General manager

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

BRUMMEN - Kasteel Engelenburg in Brummen krijgt vanaf januari 2020 een nieuwe General manager. Johan en Carin Agricola stoppen na 15 jaar met de exploitatie van het hotel-restaurant en golfbaan.

Rolf Bloem krijgt de leiding over het bedrijf. Bloem werkte eerder al op het kasteel in Brummen en is er twee jaar geleden ook getrouwd. “Hij begon al voor zijn studie aan de Hotelschool in Den Haag bij ons te werken. Eerst als ambulant. Bloem was mijn eerste keus en hij is een gastheer, op en top”, vertelt Johan Agricola aan Misset Horeca. 

Advertentie

Anton de Lange is eigenaar van het vastgoed, maar wil het niet meer verpachten. “We hebben de 103 medewerkers ingelicht over de aanstelling van Bloem. Hij was daar afgelopen weekend zelf bij. Toen duidelijk werd dat de familie Agricola ging stoppen, heb ik altijd benadrukt dat we zelfstandig blijven. We werken als een familiebedrijf met en team van betrokken mensen. Ik heb in Bloem een persoon gevonden die dat kan uitdragen. Eind 2020 zullen we fors gaan investeren in de Engelenburg om er een nieuwe sfeer neer te zetten”, legt hij uit aan het horecaplatform.

De Lange is momenteel bezig met het verbouwen van het Broederenklooster tot een hotel-restaurant. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.