Halloween staat voor de deur! Dit moet je echt in huis halen

  •  Advertorial
  •   08 oktober 2019 - 06:00
  •  Gepresenteerd door

REGIO - Eind deze maand wordt Halloween gevierd over de hele wereld. Het van oorsprong Amerikaanse feest wordt steeds populairder in Nederland. De volgende dingen moet je echt in huis halen.

Griezelen op de bank

IT, de horror thriller van New Line Cinema en regisseur Andrés Muschietti (“Mama”), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King en een remake 27 jaar (!) later na de originele film uit 1990. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal de lezers de stuipen op het lijf. Het vervolg op IT: Chapter One genaamd. IT: Chapter Two draait nu in de bioscoop, reden genoeg om de klassiekers ook even te pakken. 

De good-old pompoen

Een pompoen moet natuurlijk voor je deur staan met Halloween! Je kan moeite doen er zelf één te maken, maar je kan er ook één kopen. Het liefst natuurlijk met een lampje erin. 

Levensecht clownspak

Nu Joker en de nieuwe IT in de bioscopen draait moet je natuurlijk verkleed gaan als clown.  De tuniek is grijs met rode en zwarte vlekken. Rode bolletjes zijn te vinden op de borst. De tuniek is compleet met een bijpassende kraag. De overschoenen hebben grijze lagen stof en hebben ook zwarte en rode vlekken. Het clown moordenaar kostuum zal onmisbaar zijn voor een horrorfilm themafeest of Halloween!

Nog een clown, maar dan goedkoper 

Dit creepy masker is een steenvaste hit op halloweenfeestjes! Het is een stuk goedkoper dan het hele pak. Draag deze niet in een donker steegje, want dan zullen andere voorbijgangers een hele rare Halloween hebben. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.