Omrijden niet meer nodig! Kapperallee weer open voor verkeer

  •  20 weken lang dicht
  •   12 september 2019 - 12:48
  •  

EEFDE - Na ruim 20 weken is de Kapperallee bij Eefde weer open voor verkeer. De werkzaamheden waren eerder klaar dan verwacht, waardoor de weg nu weer open is. 

De weg, die over het Twentekanaal gaat, is weer open. Lange tijd was het afgesloten, tot ergernis van omwonenden en ondernemers. Echter geven ze aan wel blij te zijn met het eindresultaat. Aanvankelijk zou de klus twaalf weken duren, dat werden er toen twintig weken. De heropening werd toen uitgesteld naar 22 september, maar toch weer vervroegd naar afgelopen woensdag. 

Nieuwe afsluiting 

Echter zijn de werkzaamheden nog niet helemaal af. De laatste asfaltdeklaag, tussen de Eefse Beek en de Zuidersluis, wordt later aangebracht. De planning is om eind november de Kapperallee voor maximaal 5 werkdagen af te sluiten. Het gaat hier om het gedeelte tussen de Eefse Beek en de bestaande sluis. Zodra de definitieve datum bekend is laat Lock to Twente dit weten aan de belanghebbende partijen en zal de gemeente Lochem dit communiceren op de site en in het gemeentenieuws. Rondom deze periode starten we ook met het aanplanten van de bomen langs de Kapperallee. Winkels en bedrijven zijn gewoon bereikbaar.

 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.