SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Toch nog iets van ontbijt in de straat.

Hongerige Zutphenaren in de binnenstad: groot ontbijt afgelast

ZUTPHEN - Meerdere hongerige Zutphenaren liepen zaterdagochtend zoekend door de Lange Hofstraat. Ze zochten de grote ontbijttafel, die hier neergezet zou worden. Maar deze was nergens te vinden. 

Verschillende ondernemers uit beide hofstraten (de Lange Hofstraat & Korte Hofstraat) zouden een groot ontbijt organiseren zaterdagochtend. Vrijdag aan het einde van de dag werd besloten het toch niet door te laten gaan. Organisator Martijn Droog: “We hadden voldoende aanmeldingen en veel enthousiaste reacties echter zijn de weersvoorspellingen zo weinig hoopgevend dat wij een open lucht ontbijt helaas niet kunnen riskeren.” Dat er niets veranderlijker dan het weer is bleek weer, want het was zonnig een aangenaam die ochtend. 

Advertentie

Voor niks gekomen

“We hebben iedereen bij het opgeven verteld dat we iedereen vrijdagmiddag zouden berichten als het niet door zou gaan”, legt Droog uit. Echter konden mensen ook op de bonnefooi komen, zoals een paar lezers van deze nieuwswebsite. “Ik baal dat het niet door gaat, dan maar lekker ergens anders ontbijten. Het is natuurlijk ook wel erg slecht weer”, grapt ze. 

 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.