LokaalGelderland bij de Vrije Slag door Zutphen.

We zijn op zoek naar journalistieke en commerciële helden

  •  Werken bij LGLD
  •   19 augustus 2019 - 06:00
  •  

REGIO - Lokaal nieuws is belangrijk! Want iedereen wil weten wat er om de hoek gebeurt en waar die brandweerwagen naartoe gaat. Dan hebben we het nog niet eens over wat in de raadszaal en in de rechtbank gebeurt. En daarom willen we graag ons team uitbreiden! We zijn op zoek naar journalisten die zich vrijwillig willen inzetten voor dit platform. Ook zoeken we een goede reclameverkoper (die uiteraard niet vrijwillig hoeft te werken). Ervaring is ook geen vereiste! Het is belangrijk dat je je wil inzetten voor de regio en dat je graag wat wil leren. 

Wie zijn wij? 

LokaalGelderland is een jong, opstartend multimediaal mediaplatform. Wij publiceren nieuwsberichten, onderzoeken en achtergrondverhalen over de gemeenten Zutphen, Brummen en Lochem. Ook maken wij foto en videoverslagen over gebeurtenissen in de regio. Lijkt het jou leuk om ons team vrijwilligers te versterken? Duizenden mensen jouw werk te laten zien? Drink je graag een biertje, wijntje of colaatje op vrijdag met het team? En/of wil je graag (meer) ervaring op doen in de media? Kijk dan of een van deze vacatures iets voor jou is. 

Vacatures

Reclameverkoper (ZZP)

LokaalGelderland kan niet bestaan zonder haar adverteerders! Momenteel hebben we geen verkoper, dus draaien we op adverteerders die bij ons aankloppen. We zijn op zoek naar iemand met een goede babbel die nieuwe klanten binnen weet te halen. Je wordt het kloppende hart van het platform. Je krijgt inkomsten op provisiebasis. Verreisde is dat je kan factureren, en dus ZZP’er bent.

Interesse? Stuur een mail naar j.sprikkelman@lokaalgelderland.

Fotojournalist / verslaggever gemeente Brummen

Ben je geïnteresseerd in wat er allemaal speelt in de gemeente Brummen? En wil je dat aan een breed publiek laten zien? Dan zoeken we jou! We zoeken een multimediale journalist die in de gemeente woont, en daar verslag kan doen van verschillende dingen. Denk aan evenementen en incidenten. Je wordt dan ons gezicht voor Brummen. 

Interesse? Stuur een mail naar j.sprikkelman@lokaalgelderland.

Fotojournalist / verslaggever gemeente Lochem

Ben je geïnteresseerd in wat er allemaal speelt in de gemeente Lochem? En wil je dat aan een breed publiek laten zien? Dan zoeken we jou! We zoeken een multimediale journalist die in de gemeente woont, en daar verslag kan doen van verschillende dingen. Denk aan evenementen en incidenten. Je wordt dan ons gezicht voor Lochem. 

Interesse? Stuur een mail naar j.sprikkelman@lokaalgelderland.

Sportverslaggever regio

Ben je een groot sportliefhebber? En wil je dat aan een breed publiek laten zien? Dan zoeken we jou! We zijn op zoek naar een multimediale sportjournalist die graag verschillende sporten volgt! Je wordt ons gezicht langs de lijn.

Interesse? Stuur een mail naar j.sprikkelman@lokaalgelderland.

PHP-ontwikkelaar

Het nieuws uit jouw buurt is niets zonder een platform! Als developer werk jij aan het verbeteren van de platformen van LokaalGelderland en bedenk en ontwikkel je nieuwe functies. Zowel aan de voorkant voor de bezoekers als aan achterkant voor de redactie.

Interesse? Stuur een mail naar j.seubring@lokaalgelderland.

Wat krijg je er voor terug?

  • Een gezellig team;
  • Ruimte om te ontwikkelen;
  • Tips en ondersteuning;
  • Een biertje, wijntje of colaatje op de vrijdagavond;
  • Duizenden mensen die jouw werk zien;

Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.