Café Pico Zutphen in opspraak door 'kotsregel'

ZUTPHEN - Wanneer je een avondje gaat stappen kan het nog wel eens gebeuren dat de drank je dan wat teveel wordt. Je gaat dan netjes naar de wc, en gooit de boel er daar even uit. Maar dit mag niet overal! Bij café Pico in Zutphen kun je er dan namelijk maar zomaar uitgegooid worden. 

Klanten zijn niet te spreken over deze rare ‘kotsregel’. Eén van hen is er onlangs uitgezet. “Ik moest overgeven, en deed dat netjes! Alles kwam in de pot, waarna ik het ook nog goed schoonmaakte.” Maar daar had het personeel van de zaak geen boodschap aan. “Ik werd de tent uitgezet! Met als enige reden dat ik moest overgeven.” 

Shotjes

Dat de man moest overgeven was overigens niet zo gek. Er werd op dat moment een drankspelletje gespeeld in het café, georganiseerd door het personeel. Groepen konden verschillende drankjes op een briefje schrijven waarna daar een shotje van gemaakt werd. “Tja, dan gaat het snel he”, legt hij uit. “Ze mogen blij wezen dat ik alles netjes tot het toilet heb kunnen beperken. Ik ben benieuwd hoe ze omgaan met iemand die het toilet niet haalt”, lacht hij. 

Geen commentaar

Eigenaar Oscar Wesselink geeft aan niet te willen reageren op vragen hierover. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.