Petitie gestart om Brummense skatebaan aan te passen

Petitie gestart om Brummense skatebaan aan te passen

Als het aan een groep Brummenaren ligt wordt de skatebaan in het dorp aangepast. Daarom is er door de skaters een petitie gestart. 

De petitie is gericht aan de gemeente Brummen, die het in beheer heeft. De skatebaan ligt in Park ’t Goor. Volgens de makers van de petitie is het te klein. “We hebben dagen gehad dat er zoveel mensen waren dat we bijna tegen elkaar opbotsen”, leggen ze uit. “We moeten op elkaar wachten voordat we iets kunnen doen.” 

Vies

Verder klagen ze over hoe vies de skatebaan is. “Er liggen veel bladeren, takken en steentjes.” En er is nog meer! Het liefst zien ze de hele skatebaan verdwijnen en er een nieuwe voor terug komen. “De skatebaan is gemaakt van ijzer! Dat is op zich geen probleem, maar het maakt lawaai en steekt uit. Ook zit er enorm veel roest op.” De oplossing: de baan van beton maken. 

Groter

Omdat de skatebaan te klein zou zijn zien ze graag dat het groter gemaakt wordt. Daarnaast willen ze meer verlichting en zien ze het liefst de gemeentewerkers vaker langskomen om alles schoon te houden. 

De petitie is ondertussen ruim 150 keer getekend. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.