Mogelijk bewapende overval op station Brummen, daders op de vlucht

  •  Burgernet zonder resultaat
  •   12 juni 2019 - 21:37
  • Laatste update: 12 juni 2019 - 22:24
  •  

BRUMMEN - Er heeft woensdagavond rond 21.20 uur een beroving plaatsgevonden op het station van Brummen, de daders zijn vervolgens gevlucht. De politie heeft via Burgernet een signalement verspreid en is met meerdere eenheden in het dorp een zoektocht gestart. Na een krap uur zijn de daders niet gevonden.

Mogelijk zou er een wapen gebruikt zijn bij de overval. Het gaat daarnaast om twee mogelijke daders, die op een grijze scooter zijn gevlucht. De eerste verdachte is getint, tussen de 20 en 25 jaar en circa 1.75 meter lang. Daarnaast droeg hij een zwart petje en donkere kleding. Van de tweede verdachte meldt de politie alleen dat het om een blanke persoon gaat met eveneens donkere kleding.

Vanwege het feit dat de twee mogelijk een wapen bij zich hebben, raadt de politie het af om zelf actie te ondernemen. Om 22.17 uur liet de politie weten de Burgernetactie te beëindigen. "De politie heeft diverse reacties gehad waarmee het onderzoek wordt voortgezet", wordt gemeld. De verdachten zijn vooralsnog niet gevonden.


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.