Eindexamenleerlingen kunnen gratis een avondje naar Mañana Mañana

  •  Een klein cadeautje
  •   12 juni 2019 - 16:06
  •  

VORDEN - Het was woensdag een spannende dag voor tientallen examenkandidaten. Ze kregen namelijk een belletje met het antwoord: geslaagd of niet. Iedereen die geslaagd is kan feest vieren, en de organisatie van Mañana Mañana doet er nog een schepje bovenop. Op vertoon van de cijferlijst (print of digitaal) ben je als eindexamenkandidaat op donderdagavond welkom op het festival, zonder dat je hoeft te betalen voor je kaartje.

“We willen de generatie van morgen een relaxte toekomststart geven en we doen ze daarom graag een festivaldag cadeau. Op vertoon van je cijferlijst, print of digitaal, mag je op donderdag vanaf 18:00 uur gratis naar binnen en daar kun je samen met je medescholieren proosten op de toekomst en het einde van een tijdperk”, aldus woordvoerder Lotte Post. "Scholieren die het (net) niet gehaald hebben, kunnen een festivaldag goed gebruiken om het verdriet even te vergeten. Dat snappen we goed, dus ook zij zijn van harte welkom!"

‘Ver weg van de grijze massa’ is het motto van het vierdaagse festival in Vorden en dit komt voor veel examenscholieren na een periode flink ‘blokken’ precies op het juiste moment. “Het wordt tijd voor hen om alles los te laten en te genieten van de gezelligheid, live-muziek, foodtrucks en de warmte van ons kampvuur, fantaserend over studieboeken die daarin liggen te knetteren…”, aldus organisator Gijs Jolink.


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.