Dodelijk ongeluk Lochem gebeurde op omstreden kruispunt

LOCHEM - De plek waar zondagnacht iemand omkwam in een eenzijdig ongeluk is niet geheel onomstreden. Er komen geregeld mensen om bij dodelijke ongelukken. 

Volgens verschillende onderzoeken is het één van de gevaarlijkste kruispunten van de regio. Maar om dat te zien hoef je geen onderzoeker te zijn. In maart 2018 kwam een fietser om na een aanrijding met een auto. Een jaar eerder, in juni 2017, kwam een fietser om na een aanrijding met een vrachtwagen. En nu, in juni 2019, is het weer raak. 

Lees verder onder de foto...

Dodelijke aanrijding maart 2018

Een man die er vaak voorbij fiets nam maandag direct contact op met deze nieuwsredactie: “Ik hoop dat dit een wake up call is voor de provincie! Het is elk jaar wel raak, en dan ook gelijk dodelijk. Dat moet toch iets aangeven? Hopelijk krijgt dit genoeg media-aandacht en wordt de provincie daardoor wakker.” Hij vervolgt zijn verhaal: “Ik fiets er dagelijks langs, en vind het een eng punt.” 

Lees verder onder de foto...

Dodelijke aanrijding juni 2017

Ook op social media wordt veel kritiek geuit. “We moeten de provincie mailen dat dit aangepast wordt”, oppert Angelique. Thomas is ook kritisch: “Hoe kan het ALWEER fout gaan? Dan gaat er daar op het provinciehuis toch iets fout?” 

 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.