SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Gerben Wechgelaer.

Nieuwe uitbater gevonden voor Concordia Brummen

BRUMMEN - Wat gaat er gebeuren met Concordia in Brummen? Die vraag stelde veel Brummenaren zich af, nu de kermis nadert. Het evenement had vooral tijdens het jaarlijkse feest een belangrijke rol in het dorp. En het antwoord is er!

Er is een nieuwe eigenaar gevonden voor het pand. Brummenaar Gerben Wechgelaer gaat de zaak runnen, en zorgt daarbij voor een doorstart van het bedrijf. Daarmee geeft hij het antwoord op een periode aan speculaties en onzekerheden. 

Jaren samenwerken met restaurant de Vroolijke Frans in Brummen heeft er voor gezorgd dat hij de doorstart kan maken. Dit restaurant steunt hem namelijk met het opzetten van alles. De geruchten dat de Vroolijke Frans de zaak wilde overnemen deden al langer de ronde door het dorp. 

Dorpslokaal

Concordia krijgt de naam Dorpslokaal Concordia. Het bedrijf wil zich richten op verschillende doelgroepen.  Wechgelaer: “In het weekend zal de gezellige dorpskroeg onderdak bieden aan gezelligheidszoekers maar ook aande toevallige voorbijganger zoals wandelaars en fietsers. De Brummense verenigingen en haar leden kunnen zich ook weer thuis voelen.” Hij is blij met zijn plannen: “Ik zal m’n stinkende best doen om van Concordia weer een ronkende horecatent te maken”, hij vervolgt: “Extra voldoening zal ik krijgen als ik dat zoveel mogelijk met inbreng van de Brummenaren zal kunnen doen. Suggesties over programmering, samenwerking zijn daarom van harte welkom.”

Kermis

Het pand blijft eigendom van Grolsch. De komende maanden zal er hard verbouwd worden om alles aantrekkelijker te maken. Eind augustus zullen de deuren openen. En dat zorgt ervoor dat Concordia de centrale plek kan blijven voor de Brummense kermis. Al jaren wordt het evenement hier gehouden.

 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.