Zwembaden Almen en Gorssel verkopen recordaantal abonnementen

  •  20 procent meer verkocht
  •   29 mei 2019 - 07:00
  •  

ALMEN/GORSSEL - Ondanks dat het voorjaar een mindere start kent, kennen de openluchtzwembaden in Almen en Gorssel een uitstekende voorverkoop van abonnementen. Meer mensen hebben voor dit seizoen een abonnement aangeschaft. 

“Terecht want de zwembaden liggen er weer piekfijn bij”, zegt de organisatie zelfverzekerd. Is het water dan niet koud? Nee zeggen ze. “Het water is aangenaam met een watertemperatuur van minimaal 23 graden. “

Abonnementen

Het lijkt erop dat weer meer mensen de zwembaden in Almen en Gorssel weten te vinden. De extreem warme zomer van 2018 heeft meer mensen getrokken en dat is hen kennelijk goed bevallen gezien de stijgende verkoop van abonnementen. Dit jaar zijn er ruim 20% meer abonnementen verkocht dan vorig jaar. “Met een abonnement ga je ook makkelijker eventjes zwemmen. Dat doe je niet zo snel als je iedere keer een dagkaartje moet kopen”, geeft één van de abonnementhouders aan. 

De baden zijn door de medewerkers en vrijwilligers weer zomer klaar gemaakt. Plantenbakken gevuld, terras onkruidvrij gemaakt, gebouwen gereinigd. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.