SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Alle bijzondere festivalverhalen op een rij: daten op een festival, de verkeerde man hebben en meer! (Podcast afl. 6)

  •  Beluister de podcast
  •   13 mei 2019
  •  

REGIO - De afgelopen week zochten we naar de meest bizarre en grappige festivalverhalen! Met deze verhalen kon je kaarten winnen voor Mañana Mañana. We zetten de meest opmerkelijke verhalen op een rij. 

Liever luisteren?
Journalist Jesse Sprikkelman spreekt alle winnaars in een Podcast...

Daten op een festival

Charlotte uit Lochem had een date op een festival. En dat vond ze zelf “best bizar.” Het “was een sfeervolle ambiance ook omdat het weer goed&zonnig was. Maar helaas heeft dat niet voor de vonken gezorgd.” Het is uiteindelijk niks geworden. 

Iemand helpen

Een helpende hand bieden is ook een bijzonder verhaal! Lidia heeft “iemand gelopen die zich niet goed voelde. Ik gaf haar mijn water, en toen ging het weer wat beter.” Dat heeft voor een goed gevoel gezorgd bij haar. Wat haar wel opviel is dat niemand anders hulp bood.

Kort maar krachtig

Bart uit Zutphen kan kort maar krachtig zijn. En bundelt al zijn verhalen in één verhaal. “We gaan back in the days van de tentfeesten!” Daar kwam altijd veel drank bij kijken. “Links op de fiets stappen en net zo hard er rechts vanaf vallen.” 

Studentenhuis

Bij een festival heb je natuurlijk een slaapplek nodig! Joke was samen met haar vriend, nu haar man, op een festival. “We wilden na afloop nog een camping zoeken en kwamen hierover met een aantal jongens aan de praat. We kregen de sleutel van hun studentenhuis en mochten hier slapen.” Maar toen… “werden we de volgende ochtend wakker. Toen zagen we pas wat voor enorme bende het was in het prachtige huis.” En het meest grappige detail: “We moesten de sleutel inleveren bij de bakker op de hoek.” 

Verkeerde man

En dan nu het grappigste verhaal! Het speelde zich twee jaar geleden af op de Zwarte Cross, en het verhaal komt van Suzanne. “Ik ging daarheen met een groep vrienden waaronder mijn man en zijn tweelingbroer. Het was fantastisch weer, fantastische sfeer en heel veel drank en gezelligheid.” Ze gaat verder: “Na Racoon, nog helemaal high van het gafe optreden ben ik een uur op stap geweest met mijn zwager in de veronderstelling dat hij mijn man was, en hij deed hier vrolijk aan mee. Zo gigantisch gênant maar achteraf voor altijd een goed verhaal.”

Het verhaal van Suzanne uitgelegt in beeld... 


Reageren? Mail de redactie via [email protected] of stuur een chatbericht via onze chatfunctie.
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.