Win kaarten voor Mañana Mañana! Geef je meest bizarre festivalverhaal door

  •  Win festivaltickets
  •   06 mei 2019 - 10:00
  •  

VORDEN - Het grootste festival van de regio komt steeds dichter bij! Mañana Mañana in Vorden. En jij kunt, helemaal gratis, naar binnen via LokaalGelderland. 

We mogen drie keer twee driedagentickets weggeven en twee keer twee campingticket! Het enige wat je daar voor moet doen is het meest bizarre of grappige festivalverhaal doorgeven! Ben je door wat teveel biertjes op je tent in slaap gevallen? In plaats van in je tent? Heb je gigantische lol gehad met iemand die je helemaal niet kende? Of is er iets anders wat je nooit meer zal vergeten? Geef het door via winnen@lgld.nl en maak kans op de tickets! Let op: geef ook even door of je graag een campingticket of een driedagenticket wil en met wie je graag naar het festival wil. 

Lees verder onder de video… 

Wat is Mañana Mañana? 

Mañana Mañana is volgens veel mensen het tofste festival van de regio! Wil jij vier dagen ronddwalen op een festival zonder kaders, waar slechts paaltjes en touwtjes jou scheiden van de artiesten backstage? Genieten van allerlei soorten livemuziek en theater op zeven podia, verscholen in de bossen bij een fraai kasteel? Je festivaldagen afsluiten bij een kampvuur of een dikke afterparty tot diep in de nacht? Dan zul jij deze mening ongetwijfeld gaan delen! Het festival is 13, 14, 15 en 16 juni in Vorden! 

Wat moet ik weten over de win-actie?

De win-actie is in samenwerking met Mañana Mañana. Met de te winnen driedagentickets kun je het hele weekend naar het festival, maar dan heb je geen slaapplek. Handig voor als je in de buurt woont! Met de campingtickets heb je ook toegang op de camping. De winnaar wordt maandag 13 mei bekend gemaakt. Je moet 16 jaar of ouder zijn om mee te mogen doen. 

LokaalGelderland is mediapartner van Mañana Mañana en zal er dit weekend uiteraard ook zijn. Je kunt toffe video’s, foto’s en artikelen verwachten tijdens en in aanloop naar het festival. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.