Deze (dure) huizen in de regio openen zaterdag hun deuren

REGIO - Wil je een nieuw huis kopen? Of gewoon even gluren in de dure huizen in de regio? Ga dan zaterdag op pad! De NVM Open Huizen Dag vindt dan namelijk plaats. Wij zetten wat bijzondere huizen voor je op een rij. 

Het Broederenkerkplein in Zutphen

Het huis aan het Broederenkerkplein 21 staat te koop. Voor 745.000 euro woon je op één van de mooiste plekken in de Zutphense binnenstad. Het huis bevalt elementen uit circa 1300. De voorgevel komt waarschijnlijk uit de late 13e eeuw. Het huis bevat een stadstuin en een binnenplaats. Verbouwen wordt wel lastig. Het is namelijk een Rijks Monument. Het huis is 260 m2 en heeft zes slaapkamers. 

Lees verder onder de foto...

Bekijk het huis op Funda... 

Het Rhiendersevoetpad in Brummen

Wil je rustig wonen, met veel groen om je heen? Dan moet je naar Brummen. Daar staat het huis aan het Rhiendersevoetpad 17 te koop. De villa ligt in het rustige deel van Brummen, met erg veel groen. Er is een ruime garage en een grote tuin. Het huis komt uit 1992, heeft vijf slaapkamers en een grote van 187 m2. 

Lees verder onder de foto...

Bekijk het huis op Funda... 

De IJsselkade in Zutphen

Op de meest bekende plek van Zutphen wonen? Koop dan het prachtige appartement aan de IJsselkade 16B. Je moet wel even diep in de buidel tasten. Je mag namelijk 1.050.000 euro aftikken. Daar krijg je wel wat voor terug! Het penthouse kijkt uit op de IJsselkade en alles wat daar nog achter te zien is. Bij helder weer kun je zo over de hoven uitkijken. In 2013 is het appartement nog gerestaureerd. Je optrekje heeft 2 woonlagen en is 290 m2 groot. Je hebt dan zes slaapkamers. 

Lees verder onder de foto…

Bekijk het huis op Funda... 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.