Lid van Be Quick Zutphen slaat voetballer knock out, club doet onderzoek

  •  Opstoot tijdens wedstrijd
  •   25 maart 2019 - 12:25
  •  

WOLFERSVEEN - Een lid van voetbalclub Be Quick Zutphen heeft zondag een speler van Wolfersveen knock out geslagen. Dat gebeurde in een wedstrijd met de vijfde klasse F. Na een overtreding richting het eind van de wedstrijd ging het mis.

De scheidsrechter floot een overtreding, in het voordeel van Wolfersveen. "Het was een lichte overtreding, maar wel een duidelijke. Niemand protesteerde ook. De jongen van Be Quick die de overtreding veroorzaakte, begon daarna spelers van Wolfersveen te duwen, hij zei dat hij werd gediscrimineerd." zegt de scheidsrechter tegen Omroep Gelderland.

Bewusteloos

Een bestuurslid van de club uit Wolfersveen zegt tegen de omroep dat hun speler bewusteloos werd geslagen door iemand van Be Quick. Diegene zou uit de dug out zijn gekomen tijdens het voorval op het veld.

De voetballer die bewusteloos werd geslagen maakt het nu weer goed. "Hij heeft nog wel last van zijn kaak, maar de verwachting is dat alles weer goed komt", zegt de voorzitter van Wolfersveen tegen de Gelderlander.

Zowel de KNVB als beide clubs doen onderzoek naar het incident.


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.