De Oude IJsselbrug lag er ruim 12 uur lang uit.

Het is maandag, deze verhalen mag je niet gemist hebben

  •  Bekijk het weekoverzicht
  •   04 maart 2019 - 06:00
  •  

REGIO - Een nieuwe week is begonnen. De aankomende week zullen er weer veel nieuwsverhalen gebracht worden. Maar: de beste van de afgelopen week zetten we nog even voor je op een rij.

STEM! Wie wordt Zutphens favoriete wethouder van het jaar?

Zutphen heeft al een tijdje een nieuw college! En ook dus een aantal nieuwe wethouders. Ook dit jaar maakt één van hen weer kans om wethouder van het jaar 2018 te worden. 

Lees verder onder de video...

Klik hier om te stemmen… 

Zutphense flatbewoners nog steeds kwaad: 'Ieder1 houdt ons aan het lijntje'

Het botert nog steeds niet tussen de flatbewoners van de Zutphense Gerard Doustraat en woonbedrijf Ieder1. Al tijden hebben de bewoners problemen met hun woningen. De cv-installaties zijn oud, er is nog enkel glas, zit er asbest in het pand en problemen worden niet opgelost. In december stapten ze naar de pers, maar ruim twee maanden later is er nog niets veranderd.

Open dit artikel…

Vaassenaar (22) veroordeeld voor betrokkenheid bij dodelijk containerongeluk Zutphen

Een 22-jarige man uit Vaassen is sindag door de rechtbank veroordeeld voor betrokkenheid bij het tragisch containerongeluk in Zutphen. Er is een werkstraf van 150 uur opgelegd. Bij het ongeluk kwam een 73-jarige vrouw uit Zutphen om het leven. De man uit Vaassen plaatse in opdracht van zijn werkgever de container op de weg, maar ging volgens het Openbaar Ministerie (OM) onvoorzichtig te werk.

Lees verder onder de video...

Open dit artikel…

Oude IJsselbrug bij Zutphen stuk, verkeer loopt vast

De Oude IJsselbrug in Zutphen was voor lange tijd stuk. Het hefgedeelte van de brug wilde niet meer sluiten, mogelijk zijn de kabels geknapt. Het gevolg was dat er geen verkeer over de brug kon. Het treinverkeer kon wel over het spoorgedeelte van de brug. De reparatie gaat vermoedelijk nog uren, al dan niet langer, duren. De gemeente heeft bussen ingezet om voetgangers en fietsers naar de andere kant te brengen.

Lees verder onder de video…

Open alle nieuwsartikelen over dit onderwerp…

GroenLinks Brummen hangt uit protest een mezenkastje aan het gemeentehuis

De Brummense GroenLinks-fractie hangt donderdagochtend een mezenkastje aan het gemeentehuis. Dit om duidelijk te maken dat de gemeente deze kastjes weer moet gaan plaatsen. 

Lees verder onder de audio…

Open dit artikel…

Veel dieren uit huis gehaald na woningbrand in Brummen

Er woedde een brand in een woning in Brummen. De woning staat aan de Wethouder Giermanstraat in Brummen. Hulpdiensten moesten veel dieren uit het huis halen. 

Lees verder onder de video...

Open dit artikel…

Bizar! Bestelbusje ramt auto's in Zutphen en komt vast te zitten tussen boom en container

Een bestuurder van een wit bestelbusje heeft vrijdagmiddag een bijzonder ongeluk gehad. Door nog onbekende oorzaak reed hij onder meer tegen een verkeersbord aan en kwam vast te zitten tussen een boom en een afvalcontainer.

Lees verder onder de video...

Open dit artikel… 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.