Nieuw motto én nieuwe namen voor Mañana Mañana 2019

  •  Géén grijze massa!
  •   19 februari 2019 - 08:50
  •  

VORDEN - 'Ver weg van de grijze massa', dat is het nieuwe motto van het festival Mañana Mañana. Het festival wat in juni plaatsvind in Vorden wil geen Vinex-wijken, files of hokjesgeesten. Naast het nieuwe motto heeft de organisatie ook nieuwe namen bekend gemaakt.

De bedenkers van het festival, die ook de Zwarte Cross organiseren, willen dat de vrijheid gevierd wordt. "Tijdens Mañana Mañana kan de bezoeker uitbundig dansen maar ook aandachtig luisteren. Het festival speelt zich af rond een sprookjesachtig kasteel in de betoverend mooie natuur van Vorden. De ideale setting om de inhoud van het hersenpannetje, de grijze massa, tijdelijk vrijaf te geven."

Nieuwe namen

De organisatie heeft een korte lijst aan nieuwe namen bekend gemaakt. Niet alleen artiesten uit binnen- en buitenland zijn toegevoegd aan het blokkenschema, maar ook bijzondere workshops. Zo kunnen de festivalgangers alles leren over het bouwen van een hunebed.

De volgende namen zijn aan de lijst toegevoegd: Yawning Man (VS) – Desert rock, Darlyn – Rootspop, Men of Mega – Chiptune DJ’s, Surf Aid-Kit – Surf, Emiel van der Logt – Comedy, Will Knox (GB) – Singer-songwriter, Martijn Aslander – Hoe bouw je een hunebed?, Boogie Monster – Rock, Detonics – Swing blues, Sedaa – Mongoolse keelzang, The Fiscus – Indie/Pop, Ramon Bruin – 3D-kunstenaar en Eli Goffa (BE) – Singer-songwriter.

 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.