SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Houd LokaalGelderland in de lucht! Steun ons hier.

Trainen met gewichten, dat kan iedereen

  •  Advertorial
  •   11 februari 2019 - 06:01
  •  Gepresenteerd door

REGIO - Het nieuwe jaar is net een maandje bezig, en de goede voornemens zijn  grotendeels alweer gesneuveld. Eén van de meest 'bekende' goede voornemens is meer sporten. Als je nu al de sportschool zat bent, is er een alternatief.

Je kan namelijk de ongemakkelijke situaties in de sportschool voorkomen door thuis aan de slag te gaan. Nu zijn al de fitnessapparaten natuurlijk veel te duur en te groot voor thuis. Krachttraining kan je echter gewoon thuis doen. Lekker makkelijk.

Bierbuikje

Zowel de beginner met zijn bierbuikje als de fanatieke sporter kunnen gewoon aan de slag met krachttraining. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan voor het aanschaffen van de gewichten, is er een oplossing.

Want anno 2019 is het gewoon mogelijk gewichten thuis te laten bezorgen. Gewichten kopen doe je dus gewoon online. Erik den Hartog vond dat ook een goed idee, en kwam in 2018 met de webshop Gewichten.com. "Zonder de deur uit te gaan kun je ook je hele lichaam thuis trainen zonder dure en grote fitness apparatuur", aldus Den Hartog. 


Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Houd LokaalGelderland in de lucht! Steun ons hier.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.