Jesse Sprikkelman gaat nieuwe radioshow maken: “Dit gaat de weekendochtendshow worden”

  • Een nieuwe radioshow
  • 13 januari 2019 - 07:00

NEDERLAND - Wakker worden met een lach maar ook met een goed gesprek. Dat is wat Jesse Sprikkelman wil bereiken met het nieuwe programma JESSE!.

“Vroeg opstaan is mijn ding. Of althans… als het voor radio is dan. Daarom ga ik elke zaterdag en zondagochtend mijn nieuwe radioshow presenteren. Ik ga in gesprek met de luisteraar, zorg dat ik bovenop het laatste nieuws zit en de beste muziek komt voorbij.” Alleen maakt hij het programma niet: “Ik begin in mijn eentje achter de microfoon, samen met weerman Gerrit Vossers die je op het halve uur het weerbericht vertelt. Maar ik hoop later meer onderdelen toe te kunnen voegen. Modetips? Of een goede theaterrecensent? Dat zou tof zijn.”

In de show

Vaste items die voorbij zullen komen zijn onder andere ‘De Dag Top 2’, ‘De Filmtip’ en de ‘weekendmix’. Ook LokaalGelderland-columnist Joop Hekkelman gaat zijn wekelijkse column voordragen. De eerste uitzending is zaterdag 19 januari. “Ik ga het jaar in met een nieuw radioprogramma. Super tof!” Maar of dat echt de eerste gaat zijn? “Ik sluit niet uit dat ik de komende week ergens diep in de nacht even ga oefenen.”

Het programma is vanaf 19 januari te horen op ruim acht lokale omroepen in Nederland en België. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.