Ravage na ongeluk op Goorseweg bij Lochem

LOCHEM - Op de Goorseweg (N346) tussen Lochem en Goor is maandagavond een automobilist gewond geraakt bij een ongeluk. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De bestuurder wilde omstreeks 18.00 uur vanuit de richting Lochem linksaf slaan om de Mogezompsweg op te rijden. Een achterop komende bestuurder van een bestelauto merkte het stilstaande voertuig te laat op, week uit maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. Een bestuurder die in de richting Lochem reed botste eveneens op het afslaande voertuig. Alle drie de voertuigen raakten zwaar beschadigd. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig. De brandweer van Lochem verleende hand- en spandiensten.

Door het ongeluk lag het complete wegdek bezaaid met glas en brokstukken van de betrokken voertuigen. De weg werd door de politie en medewerkers van de provincie Gelderland in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Eén bestuurster, een Engels sprekende vrouw, wist door de afzetting heen te komen en werd door de politie aangesproken om te keren. Nadat dit een tijdje duurde werd ze opnieuw aangesproken en vriendelijk verzocht om te keren.

De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Alle drie de voertuigen moesten worden afgesleept.


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.