Zo kom je Blue Monday heelhuids door

REGIO - Buiten is het donker en koud, de feestdagen zijn voorbij en daarom is het vandaag de meest deprimerende dag van het jaar. Wij hebben wat tips voor je om Blue Monday door te komen. 

Begin de dag met wat lekkers

Begin de dag met een lekkere luxe koffie, een uitgebreid ontbijt ergens of gewoon een simpel croissantje voor onderweg, omdat dat ook heel lekker kan zijn. Wanneer je de dag net wat anders begint voelt het toch al een stuk beter. 

Stel het saaie werk uit

Veel werk op je bureau liggen waar je eigenlijk geen zin in hebt? Vandaag mag je het dan nog één keer voor je uit schuiven. Doe de leuke dingen waar je zin in hebt. Maar... je kan natuurlijk ook juist alle vervelende klusjes doen. Want dan ben je er wel vanaf. 

Muziek

Zet muziek aan op kantoor. Zorg dat vrolijke klanken de ruimte vullen. Dat vrolijkt je aanzienlijk op. 

Blijf niet thuis

Moet je thuis werken? Je kunt beter op kantoor gaan zitten. Daar zijn een stuk meer mensen om mee te kletsen. Alleen zitten maakt eenzaam, ga daarom lekker de deur uit. 

Lunch of avondeten

Net als bij het ontbijt, zorg dat je lunch en avondeten precies is zoals jij het wil. Eet in de avond een pizza, laat in de middag je brood lekker thuis en lunch in de kantine. Lekker eten maakt een mens een stuk vrolijker. 

Maar... klopt de definitie van Blue Monday eigenlijk wel? 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.