Deze namen kan je gaan zien op Mañana Mañana

  •  Eerste bekendmaking
  •   11 december 2018 - 07:42
  •  

VORDEN - De organisatie van Mañana Mañana heeft de eerste namen bekend gemaakt voor de editie van 2019. Op het meest relaxte festival van Nederland, zoals de organisatie het noemt, staan vooral kleinschalige en verrassende artiesten.

De editie vindt plaats op 13 tot en met 16 juni 2019. De losse kaarten voor de zaterdag zijn al volledig uitverkocht, maar er zijn nog zondagkaarten, passe-partouts en campingkaarten. De kaartverkoop is al begin oktober van start gegaan.

Namen

De allereerste namen zijn bevestigd: alternatieve rootsrockers The Sheepdogs (CA), de Amsterdamse grungepop-sensatie Tape Toy, Annette Scholten en Nanke Flach met de zingende zaag, Dichter des Achterhoeks Eva Schuurman, de virtuoze pipaspeelster Liu Fang (CA) (pipa is een Chinees snaarinstrument), de hagelnieuwe gitaarpopband Kitchenette, alternative rock van The Yawpers (VS), onze huisband Boogie Beasts (BE), singer-songwriters Micah & Julia (de winnaars van de Kunstbende) en rockduo Money & the Man.

Elianne Weijers, programmeur van Mañana Mañana, legt uit waar de organisatie op let bij het boeken van de bands, artiesten en theateracts: "Mañana Mañana wil de bezoeker zelf laten ontdekken. Bijzonder theater, nieuwe en verrassende muziek van upcoming bands en toffe workshops. Qua muziek kunnen alle genre’s voorbij komen. In deze eerste lichting ontdek je bijvoorbeeld nieuw talent, gevestigde namen, ruige gitaren, kleine liedjes én maak je kennis met de zingende zaag en de pipa, een eeuwenoud Chinees snaarinstrument. Het enige wat al deze acts met elkaar gemeen hebben, is dat wij ze steengoed vinden."

Bekijk het verslag van de editie van 2018...


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.