Archieffoto.

Sportclub Brummen raakt mogelijk in grote 'veldproblemen'

BRUMMEN - Het bestuur van Sportclub Brummen houdt haar hart vast. Mogelijk raakt de club aan het begin van dit seizoen in de problemen, omdat ze dan geen veld hebben. 

Door renovatiewerkzaamheden is het nog maar de vraag of ze in september het nieuwe seizoen kunnen beginnen op de nieuwe velden. "De planning is zo gemaakt dat op 1 september alle velden weer speelklaar zijn", legt voorzitter Bert Garssen uit. "Of dat ook zo zal zijn is afwachten dus. Enige zorg daarover hebben we wel!"

"Mochten de velden bij de aanvang van de competitie niet speelklaar zijn, dan hebben we een groot probleem"
Bert Garssen

De trainingen kunnen tot 1 september wel gewoon door gaan. "We kunnen nog gebruik maken van het oude veld 3." Maar mochten de nieuwere velden niet klaar zijn, kunnen ze ook dat oude veld niet meer gebruiken. "Dit is vanaf september ook afgelopen in verband met de aanleg van een weg", aldus Garssen. "Voorgaande geeft wel problemen met de trainingen, terwijl alle oefenwedstrijden noodgedwongen zijn gepland als uitwedstrijden! Mochten de velden bij de aanvang van de competitie niet speelklaar zijn, dan hebben we een groot probleem."

Onderhoud

De werkzaamheden die aan de velden verricht worden zijn "hoognodig onderhoud" legt de voorzitter uit. De top- en onderlaag van het kunstgras wordt vervangen, het hoofdveld wordt totaal gerenoveerd en het derde veld heeft een flinke onderhoudsbeurt nodig. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.