Brummenaren woest op laffe spiegeltrappers

BRUMMEN - Woest is een groep Brummenaren op de mensen die het op hun autospiegel gemunt hebben. Het afgelopen weekend zijn er bij zo'n tien auto's kapotte spiegels aangetroffen. 

Zowel vrijdagnacht als zaterdagnacht zijn er spiegels vernield in de omgeving Troelstralaan in Brummen. Ook waren bij verschillende auto's de spiegels ingeklapt, terwijl de eigenaren toch zeker wisten dit niet zelf gedaan te hebben. 

Onder andere de bus van Kindcentrum 't P@rk is slachtoffer geworden. Met deze bus worden geregeld kinderen van het kindcentrum van a naar b gebracht. Deze stond dit weekend, zoals gewoonlijk, op de parkeerplaats voor de school. Een plek waar je niet 'zomaar' tegen een spiegel aan kan rijden. 

Lees verder onder de foto...

De bus van het kindcentrum.

Wijk

Gros van de slachtoffers heeft aangifte gedaan. Het lijkt alsof de daders het op een bepaalde wijk gemunt hebben. In ondermeer de G.K. Van Hogendorpstraat, de Ruys de Beerenbrouckstraat, de Troelstralaan en de Van Houtenstraat zijn spiegels gesneuveld. 

De politie geeft aan geen extra controles uit te gaan voeren in de wijk. "De ervaring leert dat dit soort dingen sporadisch voorkomen', aldus een woordvoerder. 

Wie meer weet over de daders, of wie zelf slachtoffer geworden is, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.