Niet meer naar de bouwmarkt, deze winkel bezorgt kunststofplaten gewoon bij je thuis

REGIO - Verbouwplannen of al aan het verbouwen? Grote kans dat je veel ritjes moet maken naar de bouwmarkt. Maar wat als je grote kunststofplaten, bijvoorbeeld voor je overkapping, nodig hebt? Die passen vaak niet op de achterbank. Maar er is een oplossing: je bestelt ze gewoon op internet!

kunststofplatenshop.nl bezorgt jouw op maat gemaakte plexiglas, HPL of Trespa-platen gewoon bij je thuis. Geen gedoe met een aanhanger huren of het in je auto proberen te proppen. De webshop zit in Dronten, maar wat maakt het uit: dankzij het internet komt alles bij je thuis.

Zagen

Bij de webwinkel kan je terecht voor tientallen soorten kunststof plaatmateriaal. Een klein stuk nodig? Geen probleem. Grotere platen? Ook dat levert kunststofplatenshop.nl. Een sample aanvragen van het product wat je misschien wilt is mogelijk.

"Zelf niet naar de bouwmarkt en niet hoeven te zagen. Scheelt een hoop ergernis"
klant

Vrijwel elke klusser weet dat zagen lastig kan zijn. Een simpel plankje aan de muur is natuurlijk geen probleem. kunststof platen zagen is daarentegen een grotere uitdaging. De buitenlaag beschadigd snel. "Op maat geleverd en snel in huis. Zelf niet naar de bouwmarkt en niet hoeven te zagen. Scheelt een hoop ergernis", aldus een klant. Ook geen zin om te zagen? Dan geef je het exacte formaat door en wordt je Trespa plaat gratis op maat gezaagd, binnen 48 uur.

Lees verder onder de foto...

Speciale projecten

Naast kunststofplaatmateriaal als gevelbekleding of voor een overdekking, kan je kunststof ook gebruiken in je interieur. Weet je niet wat je nodig hebt? Dan kan je gebruik maken van het deskundige team van de webwinkel. Zij adviseren je graag over welk soort je het beste kan gebruiken. Maatwerk is daarnaast ook een optie, als je echt iets speciaals wilt maken.

Kunststof platen nodig voor je (toekomstige) project? Ga dan snel naar kunststofplatenshop.nl.


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.