Zwembad de IJsselslag in Zutphen.

Manager de IJsselslag vertrekt na veel gedoe

  • Dossier
  • 12 december 2017 - 05:52
  • Laatste update: 12 december 2017 - 07:15

ZUTPHEN - De manager van zwembad de IJsselslag, Siem Keijzer, stopt met zijn taken. Dit hebben het bestuur van het zwembad en de manager samen gesloten, melden ingewijden. 

Een door de gemeente aangetrokken imterim-manager gaat zijn taken overnemen. Doordat verschillende medewerkers, oud-medewerkers en klanten bij wethouder Annelies de Jonge aangegeven hebben dat de situatie onwerkbaar is met Keijzer is besloten dat het voor hem beter is om te stoppen. 

Bestuur

Ook, zoals eerder al bekend werd, stopt het bestuur van het zwembad zelf ook. Alleen hebben zij besloten per direct te stoppen. In eerste instantie zouden zij hun taken blijven uitvoeren totdat de gemeent een interim-bestuur gevonden zou hebben. 

'Goed besluit'

Een medewerker van het zwembad is blij met de keuze. "Ik ben blij om te horen dat hij weg gaat. Het was niet te doen met hem aan de toen. Eindelijk is deze keuze gemaakt, dat hadden ze veel eerder moeten doen." Een oud-medewerker: "Ik hoop voor mijn oud-collega's dat het nu een stuk beter en leuker gaat worden daar. Al zal het nog wel even tijd nodig hebben."

Keijzer zelf gaf eerder al aan niet blij te zijn met alle commotie die ontstaan is rondom hem. "Natuurlijk raakt mij dit, dit is een menselijke reactie. Als zoiets gaande is dan beschadigd dat een mens. Ik vind het niet fijn om dit allemaal te horen" vertelde hij. "Ik ben natuurlijk ook niet blij met de teksten die in de media verschijnen, maar dat zul je vast snappen."

 

 

Bekijk ook:


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.