Buurt vond Brummense tattooshop 'dubieus' zaakje

Buurt vond Brummense tattooshop 'dubieus' zaakje

De naam die de Brummense tattoo- en piercing shop The Mix had was niet echt goed. De tattooshop had te maken met illegale hondenhandel bleek uit onderzoek van Follow The Money, en dat verbaast buurtbewoners niet. 

Inmiddels is de tattooshop failliet, en buurtbewoner Wilma (53) denkt wel te weten waarom: “De zaak leek haast wel altijd gesloten te zijn, ik zag er vooral nooit klanten. En als er klanten waren hadden ze wel een hondje bij zich. Ik snap nu die link ook” vertelt ze. Haar buurman Bart (44) sluit zich daarbij aan: “Een dubieus zaakje was het. Ik vertrouwde de mensen die daar werkte ook niet echt. Schimmige figuren waren het. Dat hoort niet in Brummen.” 

Op tv

In de reallifesoap van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, was te zien hoe zij een pup van het ras ‘Pomeranian’ kocht bij de shop. “Dat zag ik op tv, ik snapte niet waarom zij dat kochten in een tattooshop. Ik dacht dat zal wel via marktplaats gegaan zijn, maar schijnbaar is dat dus niet zo” merkte Peter (23) op. Hij komt dagelijks langs het pand. 

De oude eigenaren van de tattooshop waren niet te bereiken voor commentaar.

 

 

Lees ook: 'Dubieuze illegale hondenhandel in Brummense tattooshop'

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.