Uitvaart Andres Rodriguez: "We zien hem nooit meer"

Uitvaart Andres Rodriguez: "We zien hem nooit meer"

Familie, vrienden, bekenden en de rest van Warnsveld namen maandagmiddag afscheid van Andres Rodriguez. De 26-jarige Warnsvelder is, na een maand in coma gelegen te hebben, overleden als gevolg van een ernstige mishandeling. 

Er was veel aandacht voor de uitvaart van de Warnsvelder. Er werd door de rouwstoet onder andere stilgestaan bij de Breegraven, de plek waar de fatale mishandeling plaatsvond, en het huis waar de man opgegroeit is. Aan de Breegraven werden ballonnen opgelaten. 

"We zien hem nooit meer terug"
Alice Euvelman (vriendin Andres)

Veel vrienden en bekenden van de man stonden langs de route van de rouwstoet. Ook de kist waarin Rodriguez ligt is gemaakt door zijn vrienden. Een van zijn vriendinnen, Glenda Veenstra, is erg emotioneel. Wat voor een jongen Andres was?  “Lief, ja lief, een zon, schat… ik weet het niet” vertelt ze. Een andere vriendin, Alice Euvelman, vertelt dat afscheid nemen zwaar is. "Hij is in één keer weg. Ik bedoel… we hebben hem ook niet meer weer gezien, we zien hem nooit meer terug."

Vrienden lieten ballonnen op bij de Breegraven.
© LGLD

Mishandeling

Rodriguez werd in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juli mishandeld bij de Lidl in zijn dorp. Twee mannen vielen hem aan, en daarna kwam hij in een coma. Hij is zondag 6 augustus om 23.50 uur overleden in het ziekenhuis in Zwolle. 

 

 

Bekijk ook: Alle berichtgeving over de mishandeling

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.