Welkom in 2024!

Welkom in 2024!

Een nieuw jaar is begonnen. De regio is 2024 enthousiast ingeknald. Het team van LokaalGelderland wenst je een heel mooi nieuw jaar. 

Het afgelopen jaar stond in het teken van het brengen van relevant nieuws, het delen van inspirerende verhalen en het verbinden van de lokale gemeenschappen in de regio. LokaalGelderland heeft zich ingespannen om betrouwbaar, actueel en hyperlokaal nieuws te leveren, en de redactie is dankbaar voor het vertrouwen dat lezers in hen hebben gesteld.

"Namens het hele team van LokaalGelderland willen we onze oprechte dank uitspreken aan onze lezers. Jullie betrokkenheid en steun hebben het mogelijk gemaakt dat we ons werk met passie konden blijven doen. Lokale journalistiek is van onschatbare waarde, en we zijn dankbaar dat we een rol mogen spelen in het informeren en verbinden van de gemeenschappen in onze regio," aldus de eindredactie. 

Een nieuw jaar

Een nieuw jaar is begonnen. Het team kijkt team vooruit naar 2024 met enthousiasme en vastberadenheid. Het voornemen is om nog meer mooie en relevante content te produceren, lokale verhalen te delen die er echt toe doen en de diverse stemmen in de regio te laten horen. LokaalGelderland blijft zich inzetten voor journalistiek van hoge kwaliteit en het verstevigen van de band met de lezers.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.