Data Mañana Mañana 2024 in Laren zijn bekend

Data Mañana Mañana 2024 in Laren zijn bekend

Via een nieuwsbrief laat de organisatie vandaag, 7 december weten op welke data het festival zal terugkeren in 2024. Van 13 tot en met 16 juni 2024 kunnen festival liefhebbers wederom terecht op Landgoed Oolde in Laren. Dit is een weekje later dan afgelopen editie, maar zo laat de organisatie weten, zal het onveranderd gruwelijk relaxed worden.

 | Mañana Mañana

Early Bird

Middenin het bos genieten van de muziek, het straattheater of ‘s avonds samen jammen bij het kampvuur. Als dit je als muziek in de oren klinkt, zorg er dan voor dat je op 1 februari klaar zit voor de start van de kaartverkoop. Dit jaar introduceert het festival een early bird-systeem, waarbij de eerst verkochte tickets het voordeligst zijn. Ze werken hierbij met drie fases; een super early bird-fase, een early bird-fase en een reguliere fase. Hoe eerder je er dus bij bent, hoe voordeliger je uit bent.

Line-up

Van de line-up is nog niks bekend, deze zal in januari bekend worden gemaakt. Houd hiervoor de social media van het festival voor in de gaten. Uiteraard zullen wij hier ook een bericht over plaatsen op onze nieuwssite zodra hier meer informatie over bekend is.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.