SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Reuring in Harfsen op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari

HARFSEN - Harfsen gaat de ether in met online radio.
Zaterdag 7 januari van 10.00 tot 15.00 uur is er een gezellige programmering met Harfsense DJ’s. De uitzending zal plaatsvinden vanuit de Foyer in Dorpshuus Hoeflo te Harfsen.

Je kan de DJ’s live zien tijdens het uitzenden vanuit de Foyer van Dorpshuus Hoeflo, en bekijken hoe alles in zijn werk gaat.

De programmering zal zeer divers zijn. Elke 1,5 uur zullen twee DJ’s vullen met hun eigen muziek en wijze van presenteren.
Tevens zal er bij de wisseling van de DJ’s een blokje zijn met toeristische, recreatieve en informatieve tips uit de omgeving.

Deze radio-uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Plaatselijk Belang Harfsen-Kring van Dorth, Dorpshuus Hoeflo en bovenal door de apparatuur van Bullrock Laren.

De online radio-uitzending is hier te bekijken en te beluisteren.

Schaatsen voor Hoeflo

Maar dat is nog niet alles. Voor Dorpshuus Hoeflo wordt er een schaatsbaan aangelegd. Deze wordt beschikbaar gesteld door de IJsbaanvereniging “De Bosbaan” in Harfsen. Hier kan men schaatsen op vrijdag 6 januari van 10.00 tot 19.00 uur en zaterdag 7 januari van 10.00 tot 17.00 uur (schaatsen zijn aanwezig).

"Dit allemaal onder het genot van gezellige muziek en natuurlijk zal de Koek en Zopietent niet ontbreken. Dus kom gezellig even schaatsen, bijkletsen en elkaar nieuwjaar wensen."

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.