SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Evi wint haar eigen chocolade tablet van Bakker Wijnand

LAREN - Wereldbakker Wijnand uit Laren organiseerde op 8 november een speciale kleurplaat wedstrijd rondom Sinterklaas. Kinderen konden hun meest grappige, mooiste of meest creatieve tekening inleveren en zo kans maken op een tablet van chocolade. De tekening van de winnaar of winnares zou dan ook in de winkel te koop zijn als Sinterklaas tablet.

Evi Janssen, 8 jaar, leverde haar tekening in, en werd na overleg tussen de wereldbakker en Sinterklaas, de gelukkige winnaar. Vrijdagmiddag na school ging ze langs bij de bakker om haar prijs in ontvangst te nemen uit handen van Gea van Bakker Wijnand. Bij binnenkomst zag ze direct dat haar kleurplaat al als tablet te koop was voor alle klanten. Zelf kreeg ze een extra grote tablet om lekker thuis op te smullen. Ook de nummers 2 en 3 hebben een heerlijke persoonlijke chocolade tablet gekregen.

Wanneer Gea ziet dat het broertje van Evi een beetje jaloers naar de grote chocolade tablet van zijn zus kijkt, krijgt hij ook een exemplaar uit de winkel mee. Beide kinderen lopen met een grote glimlach weer de winkel uit. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.