Boerderijen in een ander licht gezet

Boerderijen in een ander licht gezet

Donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 november organiseerd de OJWL weer de verlichte boerderij route. OJWL neemt het initiatief om dit jaar Harfsen nog beter op de kaart te zetten. Er wordt een route van circa 25 km gereden door het buitengebied. Harfsen telt vele (woon)boerderijen, bossen en een variatie aan andere bezienswaardigheden.

De route start bij Loonbedrijf Sturris aan de Blauwhand 1 in Laren. Halverwege de route is er een pauze punt bij Loonbedrijf Almen Harfsen aan de Kapelweg in Almen. Starten kan tussen 18:00 en 20:30 uur. De kosten bedragen 5 euro per auto. Hier kan de ticket gekocht worden.

Actief

OJWL is een vereniging voor jongeren tot 35 jaar in de gemeente Lochem. Zij heeft tot doel de leden actief te laten bezig zijn met hun eigen woon-, werk- en leefomgeving. Dit willen ze bereiken door het organiseren van activiteiten, het verstrekken van informatie en het bevorderen van contacten tussen de leden onderling enerzijds en tussen de leden en de maatschappij anderzijds. Een belangrijk element binnen de vereniging is dat verschillende groepen jongeren gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de vereniging.  
Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.