SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Drukke zomerse seizoensopening was één groot feest!

LAREN - Het zwemseizoen werd ingeluid door burgemeester Sebastiaan van ’t Erve en zo’n 270 schoolkinderen. Na een gezamenlijk openingsbommetje werd de gerenoveerde kronkelglijbaan met heel blije gezichten eindelijk weer in gebruik genomen.

Groot applaus voor alle vrijwilligers

Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve vroeg allereerst een groot applaus voor de vele vrijwilligers die zich inzetten voor het Leussinkbad! Hij doelde onder meer op alle renovaties en vernieuwingen die ons zwembad mede dankzij vrijwilligers de afgelopen jaren heeft ondergaan. Voorafgaand aan de opening had voorzitter Boudewijn van Breukelen de burgemeester rondgeleid over de vernieuwde accommodatie. Het zwembad ligt er weer schitterend bij.

Lees verder onder de video...

Na de mooie woorden had burgemeester van ’t Erve de eer om het lintje door te knippen waarmee de gerenoveerde lange kronkelglijbaan eindelijk weer in gebruik genomen kon worden! Na lang wachten en diverse aanpassingen is de glijbaan weer goedgekeurd voor gebruik. Met een massaal bommetje verklaarden de Larense schoolkinderen het seizoen voor geopend! Achteraf spraken we de burgemeester nog even en hij was zichtbaar blij dat het zwembad weer open is. "Hier is het toch allemaal voor bedoeld. En wat hebben ze er heerlijk weer bij."

Eén groot feest

De hele middag was het groot feest op het zwembad. Maar liefst 270 schoolkinderen en zo’n 120 ouders waren uit school naar het bad gesneld om de hele middag te zwemmen, glijden en een gratis pannenkoek te eten.

Ook de grote stormbaan was een groot succes. Deze stormbaan was mede mogelijk gemaakt door RegioBank. Ook deelde de RegioBank aardbeien uit en keycords waarin zwemmers hun jaarabonnement kunnen opbergen. RegioBank heeft dit jaar namelijk een speciale actie. Nieuwe rekeninghouders krijgen door de bank een jaarabonnement op het Leussinkbad aangeboden, of zeer grote badlakens als zij al een abonnement bezitten.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.