SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Qurobulo gaat verhuizen

LOCHEM - Wie nu door de Smeestraat in Lochem loopt kan al horen dat er hard wordt geklust aan de Smeestraat 7. Sinds 1 mei gaat Qurobulo zich hier namelijk vestigen. 

De winkel zat voorheen aan de Smeestraat 2a, en gaat dus een paar deuren verder. Nadat het pand, waar eerst de Parade zat, vrij kwam was het voor eigenaren Evelien en Bart een mooie kans om te verhuizen naar een grotere ruimte. Hierdoor komt er meer ruimte vrij voor de winkel, maar zo wordt er achterin ook een plek gecreëerd voor de praktijk. 

Winkel en praktijk samenbrengen

Bij Qurobulo kun je namelijk ook terecht voor hypnotherapie, regressie therapie, Yager-therapie en Reiki behandelingen. Deze behandelingen vinden nu nog plaats in praktijk bij huis. De wens was al langer om de praktijk en winkel wat meer samen te brengen en dat zal dus vanaf 17 mei een mogelijkheid worden. Er komt een plek voor de ontvangst en een behandelruimte. In de winkel, waar je terecht kan voor kristallen en edelstenen, sieraden, yoga- en meditatie-artikelen en cadeauartikelen, willen ze een plekje creëren om even te zitten met een kop koffie erbij.

Het pand heeft ook een kelder, waar ze een graveermachine willen plaatsen. Deze is al in het bezit, maar staat nu nog op een andere plek. Hierdoor is het straks mogelijk om op locatie ook edelstenen te graveren.

Er wordt nu nog hard gewerkt zodat over twee weken de vernieuwde winkel open zal gaan op 17 mei.

Qu-robu-lo staat voor Quercus robur Lochem. Quercus robur is de Botanische naam voor Zomer eik. Eik staat voor mooi, moedig en krachtig.Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.