SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Jos Israel.

Jos Israel opnieuw lijsttrekker PvdA Lochem

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

LOCHEM - Jos Israel is opnieuw lijsttrekker geworden voor de PvdA in Lochem. Afgelopen week hebben de leden van de PvdA Lochem hun kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld en daarbij is Jos Israel tot lijsttrekker gekozen. Met Jos Israel (Epse) op 1 en Martine Willems-Beijers (Lochem) op 2 heeft de PvdA na eigen zeggengekozen voor twee ervaren politici bovenaan de lijst. Op plaats 3 , 4 en 5 staan drie nieuwkomers Jopke Kruyt (Gorssel), Henk Brouwer (Kring van Dorth) en Eline Schuttinga-van Holland (Lochem).

Sinds 2018 is Israel fractievoorzitter in de gemeenteraad voor de PvdA. In de afgelopen jaren heeft hij zich hard gemaakt voor het bouwen van meer betaalbare woningen, zoals bij de nieuwbouwplannen van de Detmerkazerne in Eefde en bij de Bloemenkamp in Gorssel. Ook was hij druk met het het gedoe rondom buslijn 56, het verhogen van de afvalstoffenheffing en de mogelijke realisatie van een supermarkt in Epse.

Polarisatie

Israel: "Mijn streven is om in een sterk polariserende maatschappij te zorgen dat we lokaal samen de schouders eronder zetten. Zo blijven we een sociale gemeenschap met een groot samenhorigheidsgevoel."

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.