SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Nieuwe sponsor voor damesteam Sportclub Eefde

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

EEFDE - Internetbedrijf Yoast is sponsor geworden van de twee Damesteams van Sportclub Eefde. De komende 4 jaar zal het logo van Yoast op de shirts, voetbaltassen en trainingspakken sieren van onze dames. Daarnaast zal een reclamebord langs het hoofdveld, een bord boven de dameskleedkamer en een advertentie in het Wolzaknieuws te bewonderen zijn.

Ook voor ondernemers waren en zijn het spannende tijden. We zijn als club dan ook heel erg blij met de blijvende steun van onze sponsors. Hoe mooi is het dan wel niet, dat juist in deze tijden een mooie sponsordeal voor de dames werd gesloten. Als directielid van Yoast en Sp. Eefde lid vanaf haar jeugd was Chaya Oosterbroek erg enthousiast om haar club te sponsoren en zo bij te dragen aan voetbal in Eefde.  Een erg mooi bedrijf dus om toe te kunnen voegen aan het sponsorbestand van onze club.

Yoast

Yoast is vooral bekend van de Yoast SEO voor WordPress plugin. Deze tool helpt je om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Dat Yoast dit goed kan, blijkt wel uit het feit dat deze plugin al jaren één van de populairste WordPress plugins is. Inmiddels draait de plugin op meer dan 12 miljoen sites. Het bedrijf heeft momenteel zo’n 150 medewerkers. Het hoofdkantoor van Yoast is gevestigd in Wijchen, maar ze hebben medewerkers over de hele wereld.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.