SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

'Zutphen mist een goed evenement voor jongeren'

  •  Evenementen komen op gang
  •   15 september 2021
  •  
Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

ZUTPHEN - Popconcerten en meerdaagse evenementen mogen binnenkort weer georganiseerd worden. Langzaam lijkt de cultuursector weer een beetje aan het werk te mogen. Een goed moment om eens rond te kijken wat voor evenementen jongeren graag in Zutphen georganiseerd willen zien worden.

Harm Seubring in gesprek met scholieren. Lees verder onder de podcast...

"Beyonce zal niet naar Zutphen komen denk ik", lacht een scholier. Een andere: "Gewoon een leuk evenement met goede muziek. Daar zou ik wel naartoe gaan met vrienden." Scholieren die we spreken aan de Isendoornstraat in Zutphen willen daar ook wel een feest. "Hier zou prima een mooi festival kunnen plaatsvinden, voor jongeren vanaf 16 jaar."

Voetbaltoernooi

Er is weinig te doen in de gemeente, concluderen ze. "Wanneer we met vrienden wat willen gaan doen wordt het snel ergens hangen. En dat willen mensen niet. Het moet iets zijn waar jongeren energie in kunnen steken." Activiteiten hoeven overigens niet altijd in de muziekhoek gezocht te worden. "Een voetbaltoernooi met allemaal scholieren en natuurlijk een derde helft zou prachtig zijn."

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.