SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Isendoorn houdt lippen stijf op elkaar over steekpartij, 'ze doen alsof het niet gebeurd is'

WARNSVELD - Het schoolbestuur van het Isendoorncollege wil niks kwijt over de steekpartij, die laatst plaatsvond op de school. Niet alleen tegenover deze nieuwswebsite blijven ze stil, ook leerlingen lijken nergens terecht te kunnen met hun vragen of opmerkingen hierover. 

Een ruime week geleden kregen meerdere jongeren ruzie op het schoolplein. Eén van hen trok daarbij een mes. "Dat was wel even schrikken", legt een leerling uit. "Sommige medescholieren waren wel angstig. Maar er werd niet echt steun gegeven." 

De leerling zou bij een docent een vraag gesteld hebben over het incident, waarna ze het antwoord kreeg dat het niks voorstelde. "Maar het stelt wel wat voor! Je gaat niet zomaar met een steekwapen naar een schoolplein toe", beklemtoont een medestudent. "Ze doen alsof het niet gebeurd is. 

Geen antwoord op vragen

Rector Erwin Lutteke heeft geen antwoord gegeven op vragen van deze nieuwswebsite. "En ook mijn moeder heeft geen antwoord gekregen op haar vragen, die ze bij hem neergelegd heeft", legt een brugklasser uit. 

Er is iemand aangehouden voor de steekpartij. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.