SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Aanhouding na vondst dode vrouw (35) in Eerbeek

  •  Mogelijk een moord
  •   14 februari 2020 - 11:00
  • Laatste update: 14 februari 2020 - 13:19
  •  

EERBEEK - Een 35-jarige vrouw is donderdagnacht dood aangetroffen in een woning in Eerbeek. De politie is een groot onderzoek gestart, de doodsoorzaak is nog onbekend. Buurtbewoners spreken van een onnnatuurlijke dood. De politie heeft een man van 30 aangehouden in verband met de zaak. Het gaat mogelijk om moord. 

Lees verder onder de video...

"We onderzoeken de doodsoorzaak", vertelt politiewoordvoerder Henk Kremer. "Vannacht is de persoon aangetroffen in de woning." Het incident gebeurde in een benedenwoning aan de Bijenkorf. Rondom staan meerdere geblindeerde hekken en een PD-unit. Dat is een mobiel kantoor van de politie. Bij de woning lopen ook meerdere onderzoekers in witte pakken rond.

Advertentie

Dood aangetroffen

Hoe en door wie het slachtoffer werd aangetroffen is niet bekend. Wat haar relaties was met de aangehouden man van 30 wordt onderzocht door de politie. Volgens buurtbewoners woonden ze samen op het adres.

In de nacht van donderdag op vrijdag werden er meerdere hulpdiensten gealarmeerd bij het adres. Onder meer ook een traumahelikopter.


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.